Tenim la pressió molt alta

No és degut a les grans quantitats de pluja, ni al creixement dels rius, ni tampoc per un excés de colesterol o res que se li assembli, sinó pel que està passant a la palestra política.

Minant la moral

És tot un conjunt d’elements d’Estat que van minant la moral dels independentistes, segurament seguint l’estratègia de l’espanyolisme més ranci. Fa poques setmanes hem vist uns resultats electorals a Andalusia que ni els mateixos andalusos es creuen. Gairebé a diari sentim declaracions incendiàries, xenòfobes i carregades de mentides de líders –pel fet que siguin els caps del ramat, no pas per un lideratge que algú els hagi reconegut– dels partits de dretes i d’extrema dreta, demanant contínuament aplicar de nou el 155. També trobem moviments i gesticulacions contradictòries de ministres, suposadament socialistes, fent la gara-gara a la dreta. La judicatura movent-se al ritme que els plau, tot i que ells sí que “es veuen pressionats” per una vaga de fam de quatre dels presos polítics que porten més d’un any segrestats.

Ens puja la pressió!

La ràbia, la indignació i la frustració ens fa pujar la pressió!

El gat que pixa

Avui, una vegada més, com el mascle de gat que vol marcar un territori com a seu i s’hi pixa, ens venen a fer un consell de ministres a Barcelona. El darrer va ser al 1976, al Palauet d’Albèniz, ja sense el dictador, presidit pel rei emèrit. Els anteriors, en època franquista (8 en total, un cada 3 anys de mitjana) eren això: fer un acte d’imposició de les institucions de l’estat a Catalunya. Ras i curt.

Provocació i prepotència

Sens dubte, aquesta provocació en tota regla, continua sent part de la prepotència, de la por que volen infligir i del relat que volen fer creure. Però, segur que no són ells els que tenen pors? Tornaran a portar milers de policies (9.000 agents) per protegir-los o per estomacar a qui no els agradi? Tindran algun argument per convèncer-nos de no marxar?

Som pacífics per naturalesa

Ja saben que els independentistes som persones pacífiques i així ho hem demostrat –i continuarem fent-ho–. Cal insistir en centrar-nos en el nostre objectiu, la república catalana, i no en caure en provocacions i actuacions compulsives. Tothom és imprescindible i la unió fa la força, i la protesta és un dret que tenim. Si algú busca violència, evitem-la, aïllant a qui la provoqui. No cal fer accions heroiques individuals que puguin perjudicar a la resta. I sobretot, qualsevol acció de repressió, denunciem-la.

Tombem al règim i enfilem units cap a la República Catalana!

Tags: , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.